U13 | Vransko– Polzela (1:1)

V ponedeljek, 6. junija 2016, smo s selekcijo U13 odigrali zadnjo prvenstveno tekmo. Na domačem igrišču smo pričakali sosede iz Polzele. Na začetku tekme smo spremljali trd in izenačen boj, z nekaj zapravljenimi priložnosti na obeh straneh. Prvič se je mreža zatresla v 26. minuti, ko je lepo akcijo zaključil Kristjan Aleš in nas popeljal v vodstvo ter s tem postavil izid polčasa 1:0.

Drugi polčas smo odigrali z dvema popolnoma različnima ekipama, kateri sta dobili vsaka po 15 minut igralnega časa. Tudi začetek drugega dela je bil dokaj izenačen, vse tja do 37. minute, ko smo storili prekršek za najstrožjo kazen. Strel gostov je naš golman čudovito obranil, vendar je po odbiti žogi prišlo do zmede v obrambi in Polzelani so uspeli izenačiti na 1:1. Sledile so priložnosti na obeh straneh, najlepšo pa smo definitivno malo pred koncem imeli mi, vendar je spet nismo uspeli realizirati in rezultat je ostal 1:1. S tem domačim remijem smo na koncu padli celo na 4. mesto na lestvici, z minimalnim zaostankom za nasprotniki.

Prvenstvo se je tako končalo mi pa še pridno treniramo do konca šolskega leta, saj nas pred počitnicami čakata še turnirja v Žalcu in Hrastniku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja