U13 | Mozirje– Vransko (4:0)

V nedeljo, 29.5.2016, smo z ekipo U13 gostovali pri Mozirju. Pred nami je bila tekma sezone, ki je odločala o prvaku 2LMD. Že v samem začetku tekme smo videli po eno lepo zapravljeno priložnost na vsaki strani. V 10. minuti pa je naša obramba, po slabem izbijanju, Mozirju ponudila novo priložnost, ki so jo domačini izkoristili in povedli z 1:0. Po prejetem zadetku se je naša ekipa zbrala in tudi sama postala nevarna za nasprotnikov gol. Žal pa nekaj priložnosti, ki so se nam ponudile spet nismo uspeli realizirati, tako da je izid ob polčasu ostal 1:0.

Drugi del pa se je za naše fante in dekle začel katastrofalno. Po predložku domačinov iz strani, smo si že v 31. minuti zabili avtogol. To je bil gol, ki je presekal tekmo in odločil zmagovalca 2LMD. Naša ekipa je po prejetem zadetku postala neprepoznavna. Ekipa Mozirja je postala gospodar na igrišču, kar se je videlo v dobljenih duelih na sredini igrišča in čvrstosti na splošno. Po nekaj ostrih, vendar dovoljenih posredovanjih domačinov, je naša ekipa postala prestrašena in popolnoma brez idej. Domačini so tako po dveh neumnih napakah naše ekipe, v 44. In 45. minuti, na hitro zabili dva zadetka in tekmo mirno pripeljali do konca.

Ekipi Mozirja iskreno čestitamo za zmago in tako osvojeno prvo mesto v ligi ter jim želimo veliko uspeha, v 1. Ligi mlajših dečkov, v naslednji sezoni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja